Maia Sisesti 2

Maia Sisesti 2 - Baneasa - Sisesti, Bucuresti

Număr locuințe
146
Număr etaje
5
Locație
Bucuresti
An construcție
2026
Disponibilitate
99.32%

Maia Sisesti II reprezintă o dezvoltare imobiliară  situată într-o zona privilegiată a sectorului 1, București. Aceasta este faza a 2-a a proiectului, continuând succesul primei faze, care a constat în corpul A finalizat în 2019. Faza a 2-a este reprezentată de corpurile B și C, oferind un număr impresionant de 146 de apartamente spațioase, confortabile și bine compartimentate, cu opțiuni de 1, 2, 3 și 4 camere.

Proiectul Maia Sisesti se remarcă prin calitatea superioară a materialelor utilizate și prin atenția acordată fiecărui detaliu. Amplasat la doar 350 de metri de stația de metrou Straulești, ansamblul oferă o combinație perfectă între accesibilitatea în oraș și liniștea unei zone rezidențiale. Locația centrală inlesneste accesul la facilități și servicii de înaltă calitate, precum și la zone verzi, parcuri și spații de recreere.

Indiferent de nevoile și preferințele dumneavoastră, ansamblul Maia Sisesti vă pune la dispoziție apartamente moderne, confortabile și adaptate stilului de viață contemporan. Fie că sunteți în căutarea unei locuințe pentru familie sau pentru investiție, Maia Sisesti vă oferă oportunitatea de a vă bucura de un mediu rezidențial de calitate, într-un cadru prietenos și sigur.

Descoperiți apartamentele noastre bine compartimentate, cu facilități moderne, care vă vor oferi confortul și rafinamentul pe care le căutați. Alegeți Maia Sisesti și transformați visul dumneavoastră în realitate, într-un mediu rezidențial de excepție.

Pentru mai multe informații și programări, vă invităm să vizitați site-ul nostru www.maiasisesti.ro și să ne contactați la numărul de telefon 0799008822. Echipa noastră este pregătită să vă ofere toate detaliile de care aveți nevoie și să vă ghideze în procesul de achiziție a apartamentului perfect în cadrul ansamblului Maia Sisesti

Cere mai multe informații

Te asteptăm la o vizionare pentru a-ți oferi toate informațiile necesare achizitionării proprietății.