Despre noi

1997
Doaga, Pitesti

Fiind unul din primele noastre proiecte, aceasta cladire a fost construita si finalizata in anul 1997. Cu o suprafata totala de 1850 mp si un regim de inaltime S+P+4, cladirea a fost proiectata in totalitate ca spatiu pentru birouri.

2011
General Cristescu, Pitesti

Imobilul, situat in centrul orasului Pitesti a fost construit in anul 2011. Parterul a fost gandit si proiectat in totalitate pentru activitati comerciale, apartamentele fiind situate la etajele superioare. Acestea, in numar de 26, insumeaza o suprafata de 3510 mp, regimul de inaltime al imobilului fiind S+P+6E+7R.

2012
Teiuleanu, Pitesti

Acest imobil este situat ultracentral, avand destinatie comerciala si rezidentiala.  Constructia D+P+8E+9R a fost finalizata in anul 2012 si gazduieste la etajele superioare 11 apartamente cu o suprafata de 980 mp si birouri in suprafata de 900 mp.

2014
Crinului, Pitesti

Proiectul a fost finalizat de MAIA in 2014. Regimul de inaltime al imobilului este de D+P+4E+5R, suprafata cladirii fiind de 4100 mp. Parterul este destinat activitatilor comerciale,  cele 34 de apartamente aflandu-se la etajele superioare.

2016
Fagaras, Pitesti

Blocul de locuinte situat pe strada Fagaras, cu o suprafata totala de 3826 mp si 46 de locuinte, proiectat in regim de inaltime de D+P+5E a fost finalizat in 2016. Locatia proiectului este ideala, acesta fiind situat la cca 50 m fata de scoala nr. 14, in imediata vecinatate a  Spitalului Militar si a unui  centru comercial, iar mijloacele de transport in comun sunt la cca 200 m).

2017
Nicolae Dobrin, Pitesti

Imobilul predat in 2017 dispune de o locatie deosebita datorita pozitiei care ofera o priveliste  panoramica a orasului Pitesti. Proiectul 3D+P+3E+4R dispune de 37 de apartamente cu o suprafata totala de 3413 mp

2017
Zorilor, Cluj-Napoca

Primul bloc din ansamblul MAIA Zorilor, D+P+2E+3R predat in 2017, dispune de 34 de apartamente, parcari, gradini la parter si terase la ultimul etaj. In imediata vecinatate a blocului de locuinte se afla Scoala Waldorf iar accesul spre mijloacele de transport in comun se afla la cca. 50m.

2018
Craiovei, Pitesti

Fiind amplasat intr-o zona cu totul privilegiata, ansamblul rezidential Maia Craiovei ofera rezidentilor sai acces la majoritatea punctelor de interes pentru viata de familie (mijloace de transport in comun, scoli, gradinite, universitati, piata, gara, banci, farmacii, etc.). Regimul de inaltime este D+P+M+5E si este format din 40 de apartamente si spatii comerciale (situate la demisol) totalizand o suprafata de 4169 m².

2018
Seneslau, Pitesti

Ansamblul aduce pe piata un mix de 1, 2 si 3 camere, a caror suprafata construita variaza intre 41.32 mp si 167.17 mp si care totalizeaza o suprafata de 5578 mp. Sunt prevazute 16 garaje la demisol si locuri de parcare exterioare. Imobilul dispune de facilitatile necesare dezvoltarii unei vieti implinite, zona beneficiind de acces la transportul in comun (statia autobuzului se afla la cativa metri, in timp ce hypermarketul Auchan Gavana se afla la doar 5 minute distanta) dar si un acces facil catre autostrada A1 si zona industriala de nord a orasului.

2019
Sisesti, Bucuresti

Maia Sisesti aduce pe piata un mix de 1, 2, 3 si 4 camere (49 la numar), a caror suprafata construita variaza intre 57 mp si 193 mp si care totalizeaza o suprafata de 3753 mp. Apartamentele dispun atat de balcoane cat si de terase. Designul apartamentelor are la baza un concept modular de separare a spatiilor functionale, cum ar fi bucataria, crearea de spatii fluide, armonioase, camerele fiind conectate prin holuri ample si maximizarea luminozitatii prin suprafete vitrate generoase si atent pozitionate. Sunt prevazute 47 de locuri de parcare subterane si 17 locuri de parcare la nivelul solului.

2019
Dorobantilor, Pitesti

Proiectul este situat in zona Craiovei pe strada Dorobantilor, nr. 10A, cu regimul de inaltime P+2E intr-o zona linistita ce are in acelasi timp avantajul de a fi in aproprierea tuturor punctelor de interes necesare unei bune calitati a vietii viitorilor locatari. Vor fi disponibile doar 9 locuinte (din care 6 sunt deja vandute), toate cu 2 camere, totalizand o suprafata construita de 615 mp.

2020
Maia Carpati, Pitesti

Ansamblul cuprinde 1 corp de locuinte  avand regimul de inaltime D+P+4+5R si este construit pe amplasamentul din Str. Carpati nr. 1A, Pitesti, Arges.

Cuprinde un total de 15 apartamente cu 1, 2 si 3 camere la etajele 1-5, parterul fiind proiectat pentru spatii comerciale, iar la demisol se regasesc boxe de depozitare si parcari.

2020
Maia Teilor, Pitesti

MAIA Teilor are un regim de inaltime D+P+7E,   este format din 69 apartamente cu 1, 2 si 3 camere si este situat in zona exclusivista a orasului Pitesti, la intersectia dintre strada Teilor si strada Exercitiu. Apartamentele prevad finisaje moderne, realizate cu materiale de calitate superioara. Ansamblul dispune de adapost ALA si parcari (atat supraterane cat si subterane).

2020
Viorelelor, Slatina

Ansamblul va cuprinde 1 corp de locuinte avand regimul de inaltime D+P+6 si se va ridica pe amplasamentul din Aleea Viorelelor nr. 2C, Slatina, Olt. Se vor construi un total de 42 apartamente cu 1, 2, 3 si 4 camere si 4 spatii cu destinatie comerciala. Parcarile vor fi amenajate la exterior.

2022
Alexe Marin, Slatina 2

Ansamblul este format din 2 corpuri  de locuinte, fiecare avand un regim de inaltime P+5E. Terenul pe care este construit are o suprafata de 2500 m² si este situat pe strada Aleea Profesor Alexe Marin, nr. 19, Slatina, Olt. Acesta cuprinde un spatiu comercial si 102 apartamente.

2024
Zorilor 2, Cluj-Napoca

Ansamblul este situat pe strada Melodiei, nr. 4, Cluj-Napoca (in vecinatatea liceului Waldorf), are un regim de inaltime 2S+P+4 si cuprinde un total de  42 de apartamente si 2 spatii comerciale impartite pe 2 scari. In cadrul proiectului se realizeaza un numar de 58 de  parcaje situate la subsolul 1 si un adapost ALA situat la subsolul 2 al cladirii.

2024
Maia Craiovei 2, Pitesti

Alegem cu atentie locatia fiecarui ansamblu rezidential pentru ca intreaga ta familie sa se bucure de cel mai inalt standard de calitate, si pentru ca asezarea ansamblului Maia Craiovei a fost pe placlul clientilor nostrii venim cu o continuare a acestuia. Faza a 2-a  a ansamblului Maia Craiovei este format din 3 corpuri  de locuinte, fiecare avand un regim de inaltime 3S+P+9E. Aceste tronsoane conțin un număr de  178 de apartamente. In cadrul proiectului se realizeaza adaposturi ALA si un numar de aproximativ 200 de  parcaje interioare.

2026
Capitan Cutui, Pitesti

Ansamblul va cuprinde 2 cladiri de locuinte (D+P+6E), un parcaj supraetajat (S+D+P) si se va ridica pe amplasamentul din Str. Capitan Ion Cutui nr. 13, Pitesti, Arges avand o suprafata totala de 5.543 m².In faza intai se va dezvolta un corp de cladire ce va cuprinde un numr de 64 de locuinte cu 1, 2 si 3 camere.

2026
Victoriei 54, Pitesti

Maia Victoriei este un ansamblu de locuințe colective, format din 4 blocuri, cu regim de înălțime mic și mediu și o casă monument istoric. Acesta este un concept unic in Pitesti, situat ultracentral, pe strada Victoriei. Accesul in zona se realizeaza foarte usor si rapid atat cu mijloace de transport in comun, cat si cu masina.
Proiectul ofera diverse tipuri de apartamente astfel incat, indiferent cum iti doresti sa fie, aici sigur vei gasi viitoarea ta locuinta . Ansamblul rezidential dispune de un numar suficient de locuri de parcare precum si de spatii comerciale, eliminand grijile specifice marilor orase.

2026
Sisesti 2, Bucuresti

Maia Sisesti II reprezintă o dezvoltare imobiliară  situată într-o zona privilegiată a sectorului 1, București. Aceasta este faza a 2-a a proiectului, continuând succesul primei faze, care a constat în corpul A finalizat în 2019. Faza a 2-a este reprezentată de corpurile B și C, oferind un număr impresionant de 146 de apartamente spațioase, confortabile și bine compartimentate, cu opțiuni de 1, 2, 3 și 4 camere.