Parteneri

CasaCumperi

casacumperi.ro este un portal de imobiliare care oferă acces direct la ofertele de top ale dezvoltatorilor imobiliari din Cluj, București, Pitești și Slatina. Se ofera servicii de consultanţă imobiliară și legală pentru cumpărarea și închirierea de locuinte, spatii comerciale si terenuri.

Techno Dopo Total

Techno Dopo Total este furnizor al industriei romanesti de constructii si al companiilor specializate in comercializarea otelului beton si a produselor din otel beton de mai bine de 10 ani si asigura clientilor sai aprovizionare continua la un nivel de pret competitiv.

Wienerberger

Wienerberger - numarul 1 in Romania in caramida si zidarie.

Buderus
Buderus este un brand internațional avand operațiuni în 50 de țări care a devenit unul dintre cele mai respectate nume din lume in domeniul de încălzire. Acesta este acum în fruntea dezvoltării tehnologiei de încălzire și a avut un mare aport la introducerea cazanelor in condensatie atât pe segmentul casnic cat si pe cel industrial al pieței de desfacere din Europa.
Gora Art Mobila

GoraArt Mobila imbina arta, functionalitatea, profesionalismul, creatia, cu experienta pentru a oferii cele mai bune solutii de amenajari ambientale fiind alaturi de client inca de la stadiul de concept pana la receptia lucrarii. Produsele firmei sunt create astfel incat sa creeze spatii unice, care sa reflecte dar sa si completeze personalitatea clientilor.

Pinum

In Romania, calitatea si stilul produselor Nusco pot fi gasite sub semnatura Pinum de 20 de ani. Firma produce in Romania si in Italia o gama variata de usi si ferestre: usi de interior, usi de intrare, usi metalice, usi blindate, usi rezistente la foc, ferestre din lemn, lemn cu aluminiu, aluminiu, PVC, si PARCHET.

Atelier Financiar

Mereu la dispozitia dumneavoastra, va poate ajuta sa va puneti in practica planurile, alegand impreuna, din cat mai multe oferte, pe cea optima. Ofera pe langa o dobanda a creditelor in lei avantajoasa, o evaluare si o aprobare rapida. Relatii la: 0735557506 sau 0721295723 Email: office.atelierfinanciar@gmail.com.